jueves, 6 de octubre de 2011

QUI SOM ?


Guanyant terreny al mar, treballant terres abans pantanoses i enfrontant-se a les roques que separaven la terra fèrtil de les soques dels tarongers, els nostres antecessors, van fer brollar en ocasions de la esquerpa roca, uns horts frondosos que proporcionen unes taronges i mandarines de primera qualitat.



Som uns pagesos que portem diverses generacions treballant els nostres horts i que hem pensat en oferir als consumidors taronges fresques de l'arbre.



Són taronges madurades de forma natural. Són taronges autèntiques, amb gust i suc autèntics i que únicament es serveixen en temporada.



S'ha imaginat vostè recollir directament la taronja des del mateix arbre? Ara té vostè l'oportunitat de posar a la seva taula una taronja de veritat.





Des d'aquesta porta oberta al món que és Internet, valgui el nostre reconeixement pel seu esforç en convertir aquestes terres en fèrtils, el que proporciona avui la possibilitat a joves generacions d'apropar i oferir al món uns productes que maduren sobre dels arbres, sense presses i de forma natural, fent-los arribar a casa dels consumidors sense intermediaris, sense cap tipus de tractament, sense cap tipus d'alteració.

De l'hort a la casa, de l'agricultor al client, de l'arbre a la taula. Bon profit



No hay comentarios:

Publicar un comentario